Terugblik 1e Modelspoorbeurs XL

Op 29 september 2018 hield MSC Railrunners haar eerste beurs nieuwe stijl. Voor de organisatie had de club een aantal mensen gevraagd om onderzoek te doen naar een beurs nieuwe stijl en dat leidde op de 29ste tot een resultaat waar alle deelnemers tevreden mee konden zijn. Om nog een keer na te kunnen genieten een serie foto’s van onze huisfotografe.

De dag begon rustig met de opbouw van de stands en instructies voor de leden om de dag goed van start te kunnen gaan. Helaas werd dat moment overschaduwd door de melding dat de heer Broekhuis de nacht ervoor was overleden. Broekhuis is jarenlang een gewaardeerde handelaar geweest die op onze beurzen aanwezig was.

Naast de opbouw van de stand waren de leden bezig met opbouw van de grote clubbaan (HO), de N-baan en de Amerikaanse baan.

Na alle voorbereidingen konden de bezoekers naar binnen die in grote getallen voor de deur stonden te wachten.

Voor de bezoekers was er van alles te zien., te koop en nieuwe aanwinsten konden getest worden en ook waren er mogelijkheden treinen te laten repareren..Voor de kleine liefhebber was op de beurs veel te vinden. De Jonge Onderzoekers lieten zien wat allemaal met elektronica kan en wie liever met kwast en verf speelt kon koetjes schilderen en voor de kleine treinliefhebbers was er een kinderbaan. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.